Uitzending
Pauw & Witteman - 22-10-2009

22-10-2009

Pauw & Witteman

1160 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Diederik Samsom gaat in debat met Agnes Jongerius over de AOW, burgemeester van Tilburg Ruud Vreeman, Feyenoord-icoon Coen Moulijn en Johan Derksen, zangeres Wende Snijders.

Samsom en Jongerius in debat over AOW
Het PvdA-Kamerlid Diederik Samsom steunt de verhoging van de AOW-leeftijd, terwijl FNV-voorzitter Agnes Jongerius hier fel tegen is.

Nog veel onduidelijkheid rond kwestie Vreeman
Tilburgse burgemeester Ruud Vreeman kreeg gisteren te horen dat een meerderheid van de gemeenteraad hem kwijt wil. Vreeman wil niet uit eigen beweging vertrekken.

De ultieme biografie van Coen Moulijn
Binnenkort verschijnt een zeer uitgebreide biografie over Feyenoord-icoon Coen Moulijn. Sportjournalist Johan Derksen schreef het voorwoord van dit boek.

Wende Snijders treedt op
De zangeres zal een nummer van haar nieuwe album No. 9 ten gehore brengen. Op dit album laat ze een andere kant van zichzelf zien.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 22 oktober door de VARA en de NPS. Te gast waren Agnes Jongerius, Coen Moulijn, Diederik Samsom, Johan Derksen en Wende Snijders. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee