Uitzending
Pauw & Witteman - 23-10-2009

23-10-2009

Pauw & Witteman

2461 x bekeken | 0 reacties
7
Vanavond ontvangen Jeroen en Paul: Rob Trip, Ad van Liempt, Kenneth Herdigein, Michiel Mulder en Emile Ratelband. Hans Smolders, die eerder was aangekondigd, komt vanavond toch niet in Pauw & Witteman.

Rob Trip en Ad van Liempt over 'De Oorlog'
Bijna 20 jaar na de remake van 'De Bezetting' komt een nieuwe serie over de Tweede Wereldoorlog op tv. Ad van Liempt schreef het scenario en Rob Trip presenteert 'De Oorlog'.

Kenneth Herdigein speelt Mandela
Morgen gaat de musical 'Amandla! Mandela!' in première. Kenneth Herdigein speelt Nelson Mandela, een rol waar hij "alles voor over heeft".

Optreden Afrikaans gezelschap uit musical Amandla! Mandela
Afrikaanse zangers uit de musical Amandla! Mandela treden op met het nummer 'Ma Kulu Weh'.

Ratelband en Mulder in debat over discriminatie van homo's
Michiel Mulder heeft aangifte gedaan tegen Emile Ratelband wegens discriminatie van homoseksuelen. In een Belgisch blad zei Ratelband dat homoseksualiteit een ziekte is.

EXTRA: Rik Zaal en de fotowedstrijd
Bijna 400 mensen deden mee aan onze fotowedstrijd en stuurden een foto van 'het meest Nederlandse plekje'. Rik Zaal selecteerde 20 foto's en koos een winnaar.

EXTRA: Wat er misging met de prijsuitreiking
De Grote Geschiedenis Prijs 2009 zou in Pauw & Witteman worden uitgereikt. Maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Eindredacteur Herman Meijer legt uit wat er misging en biedt zijn excuses aan.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Ad van Liempt, Emile Ratelband, Herman Meijer, Kenneth Herdigein en Rob Trip te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 23 oktober door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee