Uitzending
Pauw & Witteman - 17-9-2010

17-9-2010

Pauw & Witteman

2176 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Wubbo en Gean Ockels, Daniel Demoustier, Frits Wester en Cees Gravendaal.

Wubbo Ockels en Gean Ockels
Wie is Wubbo Ockels? Nederlanders kennen hem milieuvoorvechter en van zijn vaak inspirerende projecten, maar vooral als astronaut. Zijn dochter Gean Ockels laat de andere kant van haar vader zien. Zij heeft een boek geschreven De zeven levens van Wubbo Ockels dat afgelopen dinsdag is uitgegeven. Vanavond zijn ze allebei te gast bij Pauw en Witteman.

Daniel Demoustier
De Vlaamse cameraman Daniel Demoustier is net terug uit Pakistan. Hij reisde af naar het land om de schrijnende situatie van de Pakistanen onder het licht te brengen. Zij werden ruim zes weken geleden getroffen door overstromingen en volgens Demoustier was daar in het buitenland nauwelijks aandacht voor.

Frits Wester en Cees Gravendaal
Dinsdag is de allerlaatste Prinsjesdag van premier Balkenende. Na vier kabinetten onder zijn leiding nemen we afscheid van hem. Hoe gaan wij om met oud-premiers? Oud-parlementair journalist Cees Gravendaal en Frits Wester schuiven aan tafel over dit onderwerp.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 17 september door de VARA en NTR. Te gast waren Frits Wester, Wubbo Ockels en Cees Gravendaal. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee