Uitzending
Pauw & Witteman - 13-9-2010

13-9-2010

Pauw & Witteman

1551 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Job Cohen, Bert Wijbenga, Tim Coronel en Claudia de Breij.

Job Cohen
Politiek leider en fractievoorzitter Job Cohen lijkt zich neer te leggen bij een oppositierol en gaat de strijd aan tegen een mogelijk kabinet van VVD, CDA en PVV. Dat blijkt uit een artikel dat De Telegraaf vrijdag publiceerde. De krant is in het bezit gekomen van een geheim document van de partij getiteld De oppositiestrategie. Of zoals dit kabinet in het stuk wordt genoemd: ‘het kabinet-Wilders’.

Bert Wijbenga en Tim Coronel
Afgelopen vrijdag startte de politie de grootste verkeersactie gericht tegen gevaarlijk rijgedrag ooit. Zo'n dertigduizend agenten zullen zich de komende vier weken bezighouden met automobilisten die zich in de auto laten afleiden door hun telefoon, navigatiesysteem of iets anders.

Claudia de Breij
Hoe zouden we over de tijd waarin wij nu leven later aan onze kinderen én kleinkinderen vertellen? Cabaretière Claudia de Breij doet daar een poging toe in haar nieuwe voorstelling Hete Vrede. Ze heeft haar toekomstige kleinzoon op bezoek, die haar bestookt met vragen over de tijd waarin oma leefde. Wie was goed en wie was fout tijdens de Hete Vrede?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 13 september door de VARA en NTR. Te gast waren Claudia de Breij, Job Cohen en Tim Coronel. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee