Uitzending
Pauw & Witteman - 17-2-2014

17-2-2014

Pauw & Witteman

1087 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Remco Andersen, Jan Vlug, Tomas Kok, Jac Orie & Mart Smeets

Remco Andersen
Hij reisde een week lang door SyriŽ, Volkskrant-journalist Remco Andersen. Een paar dagen verbleef hij de stad Homs, waar mensen door de VN geŽvacueerd werden uit de Oude Stad. Gisteren keerde hij terug uit SyriŽ en vanavond zit hij bij Pauw & Witteman aan tafel.

Jac Orie
Schaatscoach Jac Orie is terug in Nederland. Hij besloot terug te reizen nu de Spelen er voor zijn schaatsers Laurine van Riessen, Jan Smeekens, Ronald Mulder en Stefan Groothuis opzitten. In totaal scoorden zij drie medailles: eenmaal goud (Groothuis), eenmaal zilver (Smeekens) en eenmaal brons (Mulder). In Nederland wil Orie de begeleiding van de thuisblijvers weer op zich nemen ter voorbereiding op de NKís allround en sprint. De schaatsers blijven wel tot en met de sluitingsceremonie in Sotsji.

Mart Smeets
Sportcommentator Mart Smeets is vanavond te gast om de Olympische Spelen in Sotsji en de geschiedenis van de Winterspelen te bespreken. Mart Smeets werkte vanaf de Spelen van í72 in Sapporo, Japan voor de NOS en miste sindsdien geen enkel Olympisch toernooi. Tijdens de de Winterspelen van Sotsji zal hij zijn grote ervaring, enorme sportgeheugen en enerverende vertelkunsten inzetten in de uitzendingen van Pauw & Witteman.

Jan Vlug & Tomas Kok
Inwoners van Leiden willen dat voormalig zwemleraar Benno L. uit de stad vertrekt. Ze deden een emotioneel beroep op burgemeester Lenferink om de veroordeelde pedoseksueel niet langer onderdak te bieden. Vanavond in Pauw & Witteman een debat tussen advocaat Jan Vlug & Leefbaar Leiden-duo-raadslid over de vraag wat de burgemeester moet doen.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Jac Orie en Mart Smeets te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 17 februari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie