Uitzending
Op1 - 31-8-2020

31-8-2020

Op1

427 x bekeken | 0 reacties
5
Xander van der Wulp en Frank van Ardenne over de positie van minister Ferd Grapperhaus. De ophef over de beelden van de bruiloft van minister Ferdinand Grapperhaus houdt aan. Op de foto was te zien dat de gasten geen anderhalve meter afstand hielden. BOA's hebben nu moeite met het uitdelen van boetes aan mensen die zich niet aan de anderhalve meter houden. We praten erover met politiek commentator Xander van der Wulp. Staat de positie van Grapperhaus bij de andere politieke partijen ter discussie? En met advocaat Frank van Ardenne. Hij vertegenwoordigt vier cliŽnten die beboet werden omdat ze een taartje aan het eten waren in het park. Hoe heeft hij naar het optreden van minister Grapperhaus gekeken?

Saskia Belleman, Piet Ploeg en Marco Zwagerman over de hervatting van het MH17-proces. De rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17 werd vandaag hervat. Het woord was aan het rechtsbijstandsteam dat bestaat uit negen advocaten, die samen zo'n 450 nabestaanden bijstaan. Advocaat Marco Zwagerman is te gast. Hij staat met Beer Advocaten ruim 100 nabestaanden bij. Piet Ploeg, voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17, verloor zijn broer, schoonzus en neef. Hij vertelt hoe hij deze dag heeft ervaren. Ook rechtbankverslaggever Saskia Belleman van De Telegraaf is te gast. Zij zat vandaag in de zittingszaal en vertelt wat daar vandaag werd besproken.

Nick & Simon en Suzan & Freek over een nieuw seizoen van Beste Zangers. Een nieuw seizoen van 'Beste Zangers' start aankomende donderdag. En nog nooit werd er zo veel gehuild als tijdens de opnames van deze editie. De gastheren Nick & Simon ontvangen dit seizoen naast Tabitha, Wulf, Diggy Dex, Milow, Miss Montreal en Stef Bos ook een ander duo: Suzan & Freek. Nick, Simon, Suzan en Freek vertellen wat we kunnen verwachten en waarom er bij het programma toch zo veel tranen vloeien.

Hanneke Schuitemaker en arts-microbioloog Marc Bonten over het coronavaccin dat getest gaat worden op 135 Nederlanders. Het lijkt de goede kant op te gaan met het coronavaccin dat het Nederlandse farmaceutische bedrijf Janssen Vaccines. Het gaat getest worden op 135 Nederlanders. Wat zijn de risico's hiervan, en hoe gaat deze fase van de ontwikkeling eruitzien?

In deze uitzending van Op1 waren Nick & Simon en xander van der wulp te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op maandag 31 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!