Uitzending
Op1 - 3 april 2024

3 april 2024

Op1

3-4-2024

| 457 x bekeken | 0 reacties
4
Hans Nijland en Jeanet van der Laan over hun kandidatuur voor het voorzitterschap van de KNVB
Nadat er veel ophef ontstond over Frank Paauw’s kandidatuur voor het voorzitterschap van de KNVB, werd de voormalige voorzitter van FC Groningen, Hans Nijland, voorgedragen door het supporterscollectief. Voor oud-international en oud D66-Kamerlid Jeanet van der Laan een reden om zich ook kandidaat te stellen. Hans Nijland en Jeanet van der Laan zijn te gast bij Op1.

Eric van 't Zelfde ging van een baan in het onderwijs naar de Pauluskerk
Eric van ’t Zelfde werkte 30 jaar in het onderwijs, maar gooide zijn leven om. Zijn verlangen om terug te keren naar de basis van de samenleving leidde hem naar de Pauluskerk, waar hij daklozen en verslaafden helpt. Waarom hij deze carrièreswitch maakte, legt hij uit bij Op1.

Eerste Kamer heeft de behandeling van het wetsvoorstel voor de sluiting van het Groninger gasveld uitgesteld
In Groningen heerst veel onrust en woede nadat de Eerste Kamer gisteravond besloot de behandeling van het wetsvoorstel voor de definitieve sluiting van het Groninger gasveld uit te stellen. Als reactie op dit uitstel dreigde demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief op te stappen. Hij samen met Groningers Merel Jonkheid en Jan Wigboldus en Thomas van Groningen te gast bij Op1.

In deze uitzending van Op1 was Hans Nijland te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 3 april 2024 werd uitgezonden op woensdag 3 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie