Uitzending
Op1 - 18-8-2020

18-8-2020

Op1

954 x bekeken | 0 reacties
5
Het grote jaarlijkse Vrijthofconcert van André Rieu gaat door corona niet door. Maar niet getreurd: er is een bioscoopfilm met hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar. In Magical Maastricht interviewt André van Duin de violist op het grote, inmiddels lege, plein over de kracht van muziek, de gevolgen van de pandemie en het bakken van taarten. André Rieu en André van Duin zijn te gast.

Vanavond houden premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge een persconferentie over de stand van zaken rondom het coronavirus in ons land. GroenLinks-leider Jesse Klaver en politiek redacteur Peter Kee beschouwen na.

We moeten ons niet alleen maar richten op een vaccin tegen het coronavirus, maar ook inzetten op de ontwikkeling van een medicijn. Dat zegt hoogleraar moleculaire virologie Eric Snijder. Het LUMC gaat een leidende rol spelen in de grootste Europese zoektocht naar nieuwe coronavirusbehandelingen. Eric Snijder is te gast.

Bondscoach van het Nederlands Elftal Ronald Koeman verlaat Oranje en gaat aan de slag als trainer bij FC Barcelona. Na jaren afwezigheid haalde Oranje met Koeman eindelijk weer een eindtoernooi, maar die zal hij dus niet meer met dit Nederlands Elftal spelen. Hoe laat Koeman dit Oranje achter? En wie wordt zijn opvolger? Voetbaljournalist en voormalig perschef van het Nederlands Elftal Kees Jansma praat erover.

In deze uitzending van Op1 waren André Rieu, André van Duin, Jesse Klaver en Kees Jansma te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op dinsdag 18 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Op1 - Jeroen Pauw maakt talkshow-comeback tijdens coronacrisis

  Jeroen Pauw maakt talkshow-comeback tijdens coronacrisis

  21-3-2020

  Jeroen Pauw maakt vanavond zijn comeback op de late avond van NPO 1. Pauw maakt zijn debuut als presentator van de talkshow Op1, die hij vanaf dit weekend iedere zondag samen met Fidan Ekiz zal presenteren. De talkshow…
  Lees verder
 • Op1 - Publieke Omroep start met Jinek-opvolger Op1

  Publieke Omroep start met Jinek-opvolger Op1

  5-1-2020

  NPO 1 begint vanavond met de nieuwe talkshow Op1. De presentatie is in handen van vijf duo’s, die ieder een dag van de week voor hun rekening zullen nemen. De in totaal tien presentatoren volgen Eva Jinek en Jeroen Pauw…
  Lees verder
 • Op1 - Wisselende duo’s volgen Eva Jinek en Jeroen Pauw op

  Wisselende duo’s volgen Eva Jinek en Jeroen Pauw op

  10-12-2019

  NPO 1 komt in het nieuwe jaar met de nieuwe talkshow Op1. De presentatie is in handen van vijf wisselende duo’s, die ieder een dag van de week voor hun rekening zullen nemen. De in totaal tien presentatoren volgen Eva…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten