Uitzending
NOVA - 9-5-2006

9-5-2006

NOVA

918 x bekeken | 0 reacties
6
Suriname
De overstromingen in Suriname zijn uitgeroepen tot nationale ramp door president Venetiaan. Volgens hulporganisaties zijn enkele tienduizenden mensen in nood geraakt door het hoge water. In Nederland worden verschillende hulpacties voorbereid en zondag is er een nationale televisie-actie. NOVA doet verslag.

Slechtvalken
Het slechtvalkenechtpaar dat vorig jaar een kijkcijferkanon werd op internet, is teruggekeerd. KPN heeft wederom een webcam geplaatst, nu met geluid. Vier jonkies zijn er dit keer. En via internet zijn ze dus vanaf vandaag continu te volgen. Volg de valkenfamilie via de webcam!

FC Bayern München
Bayern München is niet alleen de succesvolste voetbalclub in Duitsland, maar ook het zenuwcentrum van het Duitse voetbal. Wat is het geheim van Bayern? En waarom biedt het bestuur van de club nu excuses aan voor de speelwijze tijdens de afscheidswedstrijd van Johan Cruijff, in 1978?

Presentatie: Jeroen Pauw.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 9 mei door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie