Uitzending
NOVA - 7-5-2008

7-5-2008

NOVA

1023 x bekeken | 0 reacties
6
Zwaar weer voor Hillary Clinton
De strijd tussen Barack Obama en Hillary Clinton is bijna over: de grote overwinning van Obama in de staat North Carolina en de minieme winst van Clinton in Indiana betekenen dat Obama bijna zeker is van de nominatie voor de Democratische Partij. Maar Hillary Clinton geeft (nog) niet op. NOVA doet verslag vanuit het campagne-hoofdkwartier van Hillary Clinton. Voor het laatste nieuws vanuit Indianapolis een gesprek met correspondent Willem Lust.

IsraŽl zestig jaar
De staat IsraŽl bestaat morgen zestig jaar. De start van een week vol festiviteiten, culminerend in een bezoek van president Bush aan Jeruzalem. Maar de Palestijnen feesten niet, zij rouwen. In de studio een debat met Ronnie NaftaniŽl, van het Centrum Informatie en Documentatie IsraŽl (CIDI) en Gretta Duisenberg, van Stop de bezetting.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 7 mei door de VARA en de NPS. Te gast was Gretta Duisenberg. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee