Uitzending
NOVA - 7-4-2010

7-4-2010

NOVA

936 x bekeken | 0 reacties
8
PvdA: hypotheekrenteaftrek naar 30 procent
Vandaag presenteerde de PvdA haar nieuwe partijprogramma (pdf) en wordt duidelijk welke richting de partij op wil. Zo kan de hypotheekrenteaftrek wat de PvdA betreft vanaf 2014 met stapjes worden teruggebracht tot uiteindelijk een maximale aftrek van 30 procent overblijft. In NOVA vanavond een interview met Job Cohen, partijleider van de PvdA. Hij beschouwt als zijn grootste opdracht 'het beschermen van het weefsel van Nederland. Want als land zijn wij gezamenlijk sterker dan als 16 miljoen individuen'.

'Het mes erin': Pieter Winsemius
De overheid moet bezuinigen. De komende kabinetsperiode maar liefst achttien miljard.
En dus gaat ook bij NOVA 'Het mes er in': een alternatief bezuinigingspakket, deskundig beoordeeld. Van afschaffing van de Joint Strike Fighter en huursubsidie tot bezuinigingen als oplossing voor het fileleed en de gezondheidszorg. En u mag kiezen welke suggestie moet winnen. NOVA vroeg aan een reeks bekende Nederlanders hun creatieve bezuinigingsidee. Vanavond presenteert oud-minister Pieter Winsemius zijn oplossing van het fileprobleem.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 7 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Pieter Winsemius.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee