Uitzending
NOVA - 2-4-2010

2-4-2010

NOVA

993 x bekeken | 0 reacties
8
De val van het kabinet-Balkenende IV
Uit een portret van het kabinet-Balkenende IV, dat NOVA morgen uitzendt, blijkt dat het verlengingsverzoek van de NAVO voor de missie in Uruzgan niet het enige verzoek was dat de NAVO deed. Van Middelkoop hield die informatie achter, tot woede van Wouter Bos. Vanavond de hoofdrolspelers aan het woord.

D66 over 15 miljard bezuinigingen
Partijleider Pechtold vindt dat moet worden ingegrepen in de huizenmarkt, de arbeidsmarkt en de zorg. Ook wil zijn partij een eigen bijdrage in de zorg van 375 euro en minder vergoedingen. En mensen moeten net als voor pensioenen gaan sparen voor zorg op hun oude dag. Alexander Pechtold is vanavond te gast.

Boeren wantrouwen vaccinatie Q-koorts
Vanaf de kerst zijn op grote schaal geiten geruimd op bedrijven met Q-koorts. Vaccinatie van de dieren leek een manier te zijn om ruiming te voorkomen. Leek.. want sommige boeren vertrouwden het niet. Volgens de boeren testen hun geiten juist positief op Q-koorts nadat ze waren ingeŽnt. En dan worden de geiten alsnog geruimd.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 2 april door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Wouter Bos en Alexander Pechtold. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee