Uitzending
NOVA - 6-12-2006

6-12-2006

NOVA

730 x bekeken | 0 reacties
6
Enschede Airport Twente: groen of groot?
Vliegveld Twente was tot voor kort een militaire basis waar de burgerluchtvaart mede gebruik van maakte. De vraag is wat er moet gebeuren nu de militairen weg zijn. De meningen zijn verdeeld. Cabaretier Herman Finkers gaat erover aan zijn keukentafel in debat met streekgenoot Annie Schreijer, lid Tweede Kamer (CDA).

Den Haag Vandaag: Kamervoorzitter
Vandaag wordt de nieuwe Kamervoorzitter gekozen: wordt het Henk Kamp (VVD), Maria van der Hoeven (CDA) of Gerdi Verbeet (PvdA)? Een verslag vanuit Den Haag.

Afval gifschip had in Amsterdam kunnen blijven
Amsterdam had geen toestemming moeten geven gelost afval van de Probo Koala terug te pompen in het schip. De verschillende autoriteiten hadden de mogelijkheid om het afval in Amsterdam te laten. De commissie Hulshof die onderzoek deed naar de gang van zaken rond het gifschip concludeert dit.

Commissie-Baker presenteert Irak-rapport
De Iraq Study Group, een speciale commissie onder leiding van de Amerikaanse oud-minister James Baker, presenteert vandaag het langverwachte rapport waarin alternatieven staan voor het huidige Irak-beleid. Vanuit New York commentaar van correspondent Twan Huys.

Presentatie: Joost Karhof en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 6 december door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Joost Karhof, Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie