Uitzending
NOVA - 11-12-2006

11-12-2006

NOVA

908 x bekeken | 0 reacties
6
Gezinsdrama in Apeldoorn
De politie maakte vandaag bekend dat zij een vijfjarig jongetje dood heeft aangetroffen in een woning in Apeldoorn. Vermoedelijk heeft de moeder het kind om het leven gebracht. Het is het vijfde gezinsdrama in Nederland dit jaar. Vorig jaar waren er negen vergelijkbare misdrijven en de afgelopen zes jaar in totaal 29. In de studio commentaar van Jo Hermanns, pedagoog.

Nieuwe dienstregeling NS
De nieuwe dienstregelingen van de Nederlandse Spoorwegen en het streekvervoer hebben vanmorgen in de ochtendspits nergens tot grote problemen geleid. Vrijwel alle treinen en bussen reden netjes volgens het nieuwe spoorboekje. In de studio reageert Jacques Huberts, directeur van de NS.

Oud-dictator Pinochet overleden
Gisteren is oud-dictator Pinochet overleden. Pinochet regeerde Chili van 1973 tot 1990 met ijzeren hand: 3000 tegenstanders van zijn regime werden vermoord, duizenden werden gemarteld, vervolgd, gevangen gezet of vluchtten onder druk het land uit. Pinochet gebruikte zijn absolute macht om een nieuw economisch model in te voeren. Hij krijgt geen staatsbegrafenis maar wordt morgen met militaire eer begraven. Een portret.

Den Haag Vandaag: de formatie
Informateur Rein Jan Hoekstra ontvangt vanmiddag de fractievoorzitters Balkenende (CDA), Bos (PvdA) en Marijnissen (SP). Een verslag vanuit Den Haag.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 11 december door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Jacques Huberts. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee