Uitzending
NOVA - 4-12-2006

4-12-2006

NOVA

964 x bekeken | 0 reacties
6
Chipshol versus Schiphol
Fikse ruzie over een lapje grond met aardappelplanten op Schiphol. Vastgoedontwikkelaar Chipshol en de luchthaven Schiphol vechten elkaar al jaren de tent uit. Chipshol wil bij de luchthaven loodsen en kantoren bouwen. Maar Schiphol doet er alles aan om die plannen te dwarsbomen. Intussen is de schade al opgelopen tot tientallen miljoenen euro's.

Onderscheidingen voor Dutchbatters
Minister Kamp (Defensie) heeft vandaag onderscheidingen uitgereikt aan militairen van Dutchbatt III, die betrokken waren bij de val van de Bosnische enclave Sebrenica. De onderscheiding geldt als symbool van erkenning. In de studio reageren Paul Koedijk, historicus, en Mient Jan Faber, criticus van het Nederlandse leger.

Den Haag Vandaag: Kamervoorzitter
Minister Henk Kamp van Defensie wordt door zijn fractie voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer. Eerder werd bekend dat ook de PvdA-Kamerleden Mariėtte Hamer en Gerdi Verbeet deze functie ambiėren. Een verslag vanuit Den Haag.

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 4 december door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Mient Jan Faber. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!