Uitzending
NOVA - 5-6-2008

5-6-2008

NOVA

1017 x bekeken | 0 reacties
6
Blom
NOVA maakte twaalf jaar geleden een reportage over Blom, een lichamelijk zwaar gehandicapte vrouw. Zij kreeg als een van de eersten een persoonsgebonden budget. Dat budget was toen nog gebonden aan een maximum, maar door persoonlijk ingrijpen van toenmalig staatssecretaris Terpstra kreeg Blom wat zij nodig had. Inmiddels zijn de regels weer veranderd en is Blom terug bij af.

Debat embryoselectie
De Tweede Kamer debatteert vandaag met minister Ab Klink (Volksgezondheid) en staatssecretaris Jet Bussemaker over embryoselectie. NOVA bezocht, samen met Caroline Haasbroek, een aan een erfelijke vorm van borstkanker lijdende vrouw, het debat. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Den Haag Vandaag: Rita Verdonk
Rita Verdonk kan haar voorjaarstournee voor Trots op Nederland (TON) voortzetten. De Nationaal Co÷rdinator Terrorismebestrijding (NCTb) garandeert haar veiligheid tijdens de politieke bijeenkomsten in het land. Dat heeft terreurbestrijder Tjibbe Joustra vandaag gezegd, nadat Verdonk gisteren meldde dat haar persoonsbeveiliging wordt stopgezet en dat ze daarom haar voorjaarstournee door Nederland noodgedwongen staakt.

NOVA College Tour
In NOVA College Tour gaan de makers op tournee langs universiteiten in Nederland. Johan Cruijff is te gast. Hij legt studenten uit hoe je de top bereikt. Lees meer...

Presentatie: Clairy Polak en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 5 juni door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!