Uitzending
NOVA - 4-9-2007

4-9-2007

NOVA

707 x bekeken | 0 reacties
7
Oorlogsmisdadigers
Dankzij het generaal pardon mogen tienduizenden asielzoekers blijven. Maar dat geldt niet voor meer dan duizend van oorlogsmisdaden verdachte asielzoekers ťn hun gezinsleden. Volgens de wet moet deze groep worden teruggestuurd. In de praktijk blijkt dat meestal onmogelijk. En dus verblijven deze mensen gedwongen illegaal in Nederland.

Scientologie
Justitie in BelgiŽ wil Scientology vervolgen omdat het een criminele organisatie zou zijn, die zich schuldig maakt aan een waslijst van misdrijven als afpersing, oplichting en onwettige uitoefening van de geneeskunde. Het gerechtelijk onderzoek naar de Belgische activiteiten van de wereldwijde Scientology-beweging startte al in 1999 en is nu afgerond.

Den Haag Vandaag: De onvrede in de SP over het democratisch gehalte van de partij is 'ontzettend marginaal', vindt SP-leider Jan Marijnissen
Hij is het ook niet eens met zijn partijgenoot en Tweede Kamerlid Harry van Bommel, die vindt dat het partijvoorzitterschap en het fractievoorzitterschap in de SP moeten worden gescheiden. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 4 september door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee