Uitzending
NOVA - 4-11-2009

4-11-2009

NOVA

798 x bekeken | 0 reacties
8
NOVA in gesprek met pedofiel Sytze van der V.
Vanavond, om 19.00 uur, vindt er in Eindhoven een demonstratie plaats tegen de beslissing van de rechter om pedofiel Sytze van der V. terug te laten keren naar zijn buurt in Eindhoven: het gebiedsverbod dat de gemeente op wilde leggen werd niet gehonoreerd. Van der V. beschuldigt de gemeente van stemmingmakerij. NOVA spreekt met Sytze van der V.

PowNed en WNL erin, Llink eruit
De idealistische omroep Llink verdwijnt en PowNed en WNL (voorheen Wakker Nederland) treden toe tot het publieke omroepbestel. Minister Plasterk maakte dat vanmiddag bekend. Wat betekent dit voor de televisiekijker?

Oost-Berlijn is hip
Het is twintig jaar geleden dat in Berlijn de Muur viel. De wijk Prenzlauer Berg was voor die tijd een arme wijk voor kunstenaars en studenten. Na de Wende had de wijk vanwege zijn centrale ligging een enorme aantrekkingskracht op jonge tweeverdieners. De wijk veranderde van achterbuurt in toplocatie. Met alle gevolgen van dien. NOVA spreekt met bewoners van toen en nu.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 4 november door de VARA, de NPS en de NOS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee