Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 30-11-2006

30-11-2006

NOVA

1037 x bekeken | 0 reacties
6
Telegraafjournalisten vrij
Bart Mos en Joost de Haas hebben drie dagen vastgezeten omdat ze weigeren hun bronnen voor een verhaal over de cimineel Mink K. te onthullen. De rechtbank besliste vanmorgen dat ze vrijgelaten moesten worden en dat leidde tot emotionele taferelen bij de Scheveningse strafgevangenis. Zo noemt Bart Mos de opsluiting tegen NOVA-verslaggever Jan Reiff fascistisch en stuitend. NOVA vanavond over het verschoningsrecht van journalisten.

Amsterdam versus Charles Geerts
De gemeente Amsterdam heeft vandaag besloten om 33 vergunningen voor seksbedrijven van pornokoning Charles Geerts in te trekken, omdat ze hem verdenkt van criminele contacten en het witwassen van drugsgelden. In NOVA reageert Job Cohen, burgemeester van Amsterdam. Hoe moet het nu verder met de Wallen? En reageert Charles Geerts.

Generaal pardon
De nieuwe Tweede Kamer komt vandaag voor het eerst bijeen. Met de nieuwe samenstelling van het parlement is er kans op een meerderheid voor een generaal pardon voor de groep asielzoekers die al lang in Nederland verblijven. Den Haag Vandaag doet verslag.

Presentatie: Joost Karhof en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 30 november door de VARA en de NPS. Te gast was Job Cohen. De presentatie was in handen van Joost Karhof en Ferry Mingelen. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie