Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 26-9-2008

26-9-2008

NOVA

1036 x bekeken | 0 reacties
7
Terrorismeverdachten aangehouden
Op het vliegveld in Keulen heeft de Duitse politie vanochtend twee terrorismeverdachten gearresteerd. De twee bevonden zich in een KLM-toestel dat op het punt stond te vertrekken naar Amsterdam. Via Schiphol wilden ze doorreizen naar Oeganda om daar de 'heilige oorlog' te voeren.

Reddingsplan nog steeds niet rond
Nog steeds zijn president Bush en het Congres er niet uit. Het reddingsplan van 700 miljard dollar voor de Amerikaanse banken krijgt nog steeds niet de steun van de Republikeinse partijgenoten van Bush. Vandaag is de laatste zittingsdag van het Congres voor de verkiezingen van 4 november. De kiezers zijn razend over het peperdure reddingsplan.

Verder maakt Amerika zich op voor het grote debat tussen presidentskandidaten Barack Obama en John McCain
Maar gaat het wel door? McCain zou het liever uitstellen. Hij onderbrak woensdag zijn campagne en gisteren waren beide presidentskandidaten op audiŽntie bij president Bush om te praten over de financiŽle crisis. Vanuit New York het laatste nieuws van correspondent Willem Lust.

The Fool
The Beatles en The Rolling Stones waren kind aan huis bij de popsterren van de Londense Swinging Sixties: The Fool. Een voornamelijk Nederlands kunstenaarscollectief dat de Britse hoofdstad veroverde met psychedelische kunst. Morgen verschijnt een autobiografie van de Amsterdamse kunstenaar Simon Posthuma die The Fool aanvoerde.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 26 september door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie