Uitzending
NOVA - 25-9-2007

25-9-2007

NOVA

659 x bekeken | 0 reacties
6
Waar is de 160 kilo hero´ne?
Justitie is 160 kilo in beslag genomen hero´ne uit het zicht verloren. De drugs hadden vernietigd moeten worden, maar volgens officiŰle papieren van justitie is dat niet gebeurd. Justitie zegt nu dat de hero´ne alsnog is vernietigd, maar kan daar geen schriftelijk bewijs van laten zien. De Tweede Kamer eist uitleg.

Wel of geen referendum?
Moet er opnieuw een referendum komen over het nieuwe Europese Verdrag? De PvdA-fractie in de Tweede Kamer zal er in ieder geval niet op aandringen. En dat is opmerkelijk, want tijdens de verkiezingen zei de PvdA wel dat het zo'n referendum wilde. In de studio reageert SP-Kamerlid Harry van Bommel.

Monniken en militairen in Myanmar
Myanmar, land van monniken en militairen. En die twee botsen. De boedhistische monniken willen het bewind van de militairen ten val brengen en gingen vandaag weer massaal de straat op. Met 100.000 demonstranten was het de grootste betoging tegen de militaire dictatuur in de afgelopen twintig jaar. Waarom staan de monniken nu op tegen de machthebbers in Myanmar?

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 25 september door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Harry van Bommel. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie