Uitzending
NOVA - 20-9-2007

20-9-2007

NOVA

1093 x bekeken | 0 reacties
6
Algemene beschouwingen
Het kabinet is niet van plan de koopkracht voor de middeninkomens met een algemene maatregel te repareren. Dit heeft premier Balkenende tijdens de tweede dag van de algemene beschouwingen duidelijk gemaakt. Balkenende hamerde er vandaag ook op dat Nederland zuinig moet zijn in goede jaren om voldoende geld te hebben in magere jaren. De algemene beschouwingen zullen tot vannacht laat doorgaan. Vanuit Den Haag het laatste nieuws.

Overnamestrijd ABN Amro
ABN Amro-topman Rijkman Groenink geeft zijn aandeelhouders vandaag tekst en uitleg over de overnameplannen. Maar er kan niet gestemd worden. De aandeelhouders beslissen zelf of ze hun aandelen aanbieden aan de Britse bank Barclays of de bankengroep van Fortis, Royal Bank of Scotland en Banco Santander, die 11 miljard meer bieden. Voor de aandeelhouders van ABN Amro is vandaag wel de laatste kans hun zegje te doen over de wijze waarop de banktop het spel rond de chaotisch verlopen overnamestrijd heeft gespeeld. NOVA volgt twee aandeelhouders.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 20 september door de VARA en de NPS. Te gast was Rijkman Groenink. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie