Uitzending
NOVA - 24-4-2007

24-4-2007

NOVA

963 x bekeken | 0 reacties
6
Medische missers
Het is voor het eerst dat op basis van patiŽntendossiers gekeken is naar het aantal doden door medische fouten in Nederlandse ziekenhuizen.

Noordpool
NOVA onderzoekt van 24 tot 28 april 2007 op de Noordpool naar directe gevolgen van klimaatverandering. NOVA-verslaggever Hein Hansen maakt reportages over het naderende einde van de ijsbeer, smeltende gletsjers en de rampzalige gevolgen voor de lokale bevolking. Is het noordpoolijs over veertig jaar inderdaad definitief verdwenen? Vanavond deel I.

Kasparov
De Russische oppositieleider en voormalige wereldkampioen schaken Garry Kasparov is te gast in NOVA. Kasparov is de leider van de oppostiecoalitie Het Andere Rusland die vorige week een grote demonstratie organiseerde in Moskou. Honderden mensen werden opgepakt, onder wie Kasparov zelf. In NOVA een gesprek over de politieke situatie in Rusland onder Poetin.

Presentatie: Clairy Polak en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 24 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Ferry Mingelen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie