Uitzending
NOVA - 26-4-2007

26-4-2007

NOVA

848 x bekeken | 0 reacties
6
Doping in opmars
Normaal grijpen sporters naar doping om beter te presteren. Maar nu maakt doping een snelle opmars in het uitgaanscircuit. Voor meer spieren en betere seks grijpen jongeren naar anabole stero´den. De dopingautoriteit en het Openbaar Ministerie waarschuwen voor deze levensgevaarlijke praktijk.

Willem-Alexander wordt 40
Prins Willem-Alexander wordt morgen veertig. Zijn moeder, koninging Beatrix, werd staatshoofd toen zij 42 jaar was. Wanneer de kroonprins de troon zal bestijgen, weet alleen de koningin en misschien hij zelf. Maar is Willem-Alexander er klaar voor?

Overname ABN-AMRO
De aandeelhouders van ABN-AMRO mochten vandaag hun mening geven over het bod van de Britse bank Barclays. NOVA was erbij.

Getouwtrek om Belgische baby
Baby Donna was door haar draagmoeder beloofd aan een Vlaams kinderloos echtpaar. Maar voor het zover kwam verkocht de moeder de baby aan een Nederlands echtpaar. De Vlaamse wensouders stapten naar de rechter maar hadden het nakijken. De wensvader doet nu een poging een omgangsregeling met Donna te krijgen. En daarbij heeft hij een nieuw argument: uit DNA-onderzoek blijkt dat hij de biologische vader is.

Presentatie: Clairy Polak en Nynke de Zoeten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 26 april door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak en Nynke de Zoeten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie