Uitzending
NOVA - 22-3-2007

22-3-2007

NOVA

1303 x bekeken | 0 reacties
6
De 40 van Vogelaar
Veertig achterstandswijken heeft minister Vogelaar voor Wonen, Wijken en Integratie uitgekozen die ze zo snel mogelijk wil aanpakken. In deze wijken zijn volgens haar de problemen het grootst. NOVA ging op bezoek in de wijk Nieuw Den Helder. Een wijk met veel problemen, maar die de top 40 van de minister niet haalde. Minister Ella Vogelaar reageert in de studio.

Scholieren lossen eeuwenoud wiskundig raadsel op
Wat wiskundigen eeuwenlang niet voor elkaar kregen, lukte drie middelbare scholieren wel. Zij zijn erin geslaagd het meest magische vierkant ooit te maken: een wiskundige getallenreeks waarvan de optelsom horizontaal, verticaal, diagonaal en zelfs in cirkelvorm altijd gelijk is. In NOVA laten de scholieren zien hoe ze het eeuwenoude wiskundig raadsel wisten op te lossen.

Stelselmatige misleiding klanten bij Barclays
Liegen tegen klanten, het misleiden van klanten en klanten laten betalen voor producten waar ze niet om gevraagd hadden. Barclays, de bank die wil fuseren met ABN Amro, is in opspraak gekomen door een BBC-documentaire waaruit blijkt dat de bank stelselmatig klanten misleidt. NOVA spreekt met BBC-journaliste Amanda Egbujo.

Den Haag Vandaag: Het laatste nieuws uit Den Haag

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 22 maart door de VARA en de NPS. Te gast was Ella Vogelaar. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie