Uitzending
NOVA - 21-2-2007

21-2-2007

NOVA

830 x bekeken | 0 reacties
6
De laatste werkweek van Zalm
Twaalf jaar hoedde hij als minister van FinanciŽn de schatkist. De Zalmnorm, de Zalmsnip en de euro: het is allemaal te danken aan Gerrit Zalm. Hij moest nee zeggen als andere ministers extra geld wilden en deed dat vol overtuiging. Maar nu is hij bijna minister af. NOVA volgde Gerrit Zalm in zijn laatste werkweek als minister van FinanciŽn.

De Vogelgids van Hans Dorrestijn
Een liefdeloze jeugd en een depressief bestaan voedden zijn cabaretteksten. Maar al die verschrikkingen hebben nu plaatsgemaakt voor een ongeremd enthousiasme voor vogels. Volgende week komt het nieuwste boek van Hans Dorrestijn uit: Dorrestijns Vogelgids. NOVA ging met Dorrestijn op pad en luisterde naar de vogelgeluiden.

Boodschap aan de minister
Het vmbo, het studiehuis en de onderwijsmanager die de leraar van zijn troon heeft gestoten. Dat is het resultaat van twintig jaar onderwijshervormingen. En die hervormingen hebben een spoor van vernielingen achtergelaten. In NOVA drie adviezen voor de nieuwe minister van Onderwijs, Ronald Plasterk.

Presentatie: Clairy Polak..

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 21 februari door de VARA en de NPS. Te gast waren Gerrit Zalm en Hans Dorrestijn. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie