Uitzending
NOVA - 23-2-2007

23-2-2007

NOVA

982 x bekeken | 0 reacties
7
Horeca volgend jaar rookvrij
Over een jaar is het afgelopen. Dan mag in cafés en restaurants niet meer gerookt worden. Als het aan minister Ab Klink van Volksgezondheid (CDA) ligt, wordt de Nederlandse horeca vanaf volgend jaar rookvrij. De minister is duidelijk: geen gepolder. De overheid gaat het gewoon verbieden. In de studio discussiëren VVD-Kamerlid Edith Schippers en longarts Paul van Spiegel.

Ministerie laks over energiekeurmerk
Passiviteit, besluiteloosheid en gebrek aan visie. Ambtenaren van VROM staan al jaren laks tegenover de invoering van het energiecertificaat, een soort APK-keuring die meet hoe energieverslindend een huis is. De nieuwe minister van Milieu moet haar ambtenaren dus flink achter de broek aan gaan zitten. Nova zocht uit waarom energiebesparing niet erg serieus wordt genomen.

Sylvia Kristel: meer dan Emmanuelle
Van Parijs tot Tokio. Iedereen kent haar nog. Emmanuelle, oftewel Sylvia Kristel uit Utrecht. Maar de inmiddels 54-jarige actrice wil om meer herinnerd worden dan Emmanuelle. Vandaag presenteerde ze haar autobiografie. Een verhaal over drugs, drank en haar overwinning op kanker.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 23 februari door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Edith Schippers. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie