Uitzending
NOVA - 19-11-2008

19-11-2008

NOVA

878 x bekeken | 0 reacties
6
Spreiding coffeeshops Maastricht
De gemeenteraad van Maastricht heeft gisteravond besloten om definitief akkoord te gaan met de spreiding van de coffeeshops in de stad. Dat moet de drugsoverlast in het centrum tegen gaan. Maar de buurgemeenten hebben grote moeite met het drugsbeleid van Maastricht. Daarom heeft burgemeester Leers geprobeerd ze tegemoet te komen door minder coffeeshops te verplaatsen en te proberen tot vrijwillige sluiting over te gaan. Burgemeester Gerd Leers reageert in NOVA.

Eberhard van der Laan 'Vogelaarwijk' in
De Haagse Stationsbuurt maakt vandaag als eerste probleemwijk kennis met Eberhard van der Laan, de nieuwe minister voor Wonen, Wijken en Integratie. Verder verzamelde Den Haag Vandaag tips voor minister Van der Laan van de oud-ministers Alexander Pechtold (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) en Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken en Integratie) over hoe hij zijn 'hoofdpijndossier' Antillen moet aanpakken.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 19 november door de VARA en de NPS. Te gast waren Gerd Leers, Rita Verdonk en Alexander Pechtold. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie