Uitzending
NOVA - 15-11-2008

15-11-2008

NOVA

911 x bekeken | 0 reacties
8
Wereldleiders bijeen om de wereldeconomie te redden
De regeringsleiders en staatshoofden van de twintig belangrijkste economieŽn (G20) kijken op hun speciale top over de financiŽle crisis dit weekeinde in Washington vooral naar de toekomst. Het gaat ze erom hoe een crisis van deze omvang voortaan kan worden voorkomen en over manieren om een dreigende economische recessie tegen te gaan. Europa is in recessie, Amerika was het al. Consumenten in de Verenigde Staten stellen grote uitgaven uit en versterken zo de neerwaartse spiraal. Correspondent Willem Lust ging in New York shoppen op 5th Avenue. NOVA spreekt in Washington met Jan Kees de Jager, staatssecretaris van FinanciŽn en vervanger van premier Balkenende.

Wouter Bos over Ella Vogelaar
Een minutieus voorbereide afzettingsprocedure waar iedereen van afwist behalve Ella Vogelaar zelf. Op 6 november besloot Wouter Bos definitief dat Vogelaar weg moest en donderdag gebeurde dat dus. Gisteren vertelde Vogelaar in NOVA hoe dat ging. Vandaag was Bos op een PvdA-verkiezingsbijeenkomst voor de Europese verkiezingen. NOVA sprak daar met Wouter Bos.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 15 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Jan Kees de Jager en Wouter Bos. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee