Uitzending
NOVA - 14-11-2008

14-11-2008

NOVA

1023 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuws en actualiteiten. Vogelaar blikt, live in Nova, terug op ministerschap en aftreden. Gisteren maakte de minister voor Wonen, Wijken en Integratie Ella Vogelaar in een persconferentie bekend dat ze opstapt. De top van de PvdA had het vertrouwen in haar opgezegd en dat was, aldus Vogelaar, de reden voor haar aftreden. Volgens de partijtop was Vogelaar haar gezag kwijtgeraakt en kon zij daardoor geen succesvol integratiebeleid meer op poten zetten. Vandaag is Eberhard van der Laan door koningin Beatrix beŽdigd tot nieuwe minister voor Wonen, Wijken en Integratie. We blikken met Ella Vogelaar terug op de gebeurtenissen van gisteravond en praten met haar over haar beleid en over de beeldvorming rond haar persoon. Uiteraard vanuit Den Haag reacties uit de politiek.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 14 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Ella Vogelaar. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee