Uitzending
NOVA - 18-7-2006

18-7-2006

NOVA

1312 x bekeken | 0 reacties
6
Opnieuw raketten in Noord-IsraŽl
Hezbollah heeft het noorden van IsraŽl weer onder vuur genomen. Er werden tientallen raketten afgevuurd, vooral op Haifa. Correspondent Ankie Rechess is ter plaatse in deze havenstad en spreekt in Nova over de bombardementen in IsraŽl.

Nederlanders vast in Libanon
Ruim 250 Nederlanders die verbleven in Libanon zijn veilig aangekomen in Eindhoven. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken zijn alle Nederlanders die per bus naar de Syrische stad Aleppo waren overgebracht, terug in eigen land. Maar niet iedereen heeft de kans gekregen het land te verlaten. Verslaggever Jan Eikelboom sprak met een gezin dat nog vastzit in de Libaneze bergen.

De zaak Holleeder
Vandaag is de tweede pro forma zitting in de zaak Holleeder. De rechter moet bepalen of deze topcrimineel en zes medeverdachten in hechtenis blijven. In de studio is Holleeders advocaat Bram Moszkowicz te gast en verslaggever Siem Eikelenboom geeft het laatste nieuws in deze zaak vanuit de beveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 18 juli door de VARA en de NPS. Te gast was Bram Moszkowicz.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie