Uitzending
NOVA - 17-7-2006

17-7-2006

NOVA

844 x bekeken | 0 reacties
6
Exclusief interview met Bibi Netanyahu
Ondanks oproepen van diverse wereldleiders om te komen tot een staakt het vuren, was het opnieuw een bloedige dag in het Midden-Oosten. IsraŽlische grondtroepen vielen bases van Hezbollah aan in Libanon en de IsraŽlische stad Haifa werd opnieuw met raketten bestookt. Vanavond een exclusief interview met Bibi Netanyahu, oud-premier van IsraŽl en leider van de Likud-partij. Verder een reportage over Hezbollah-aanhangers op de vlucht voor IsraŽlische bommen en vanuit de Libanese hoofdstad Beiroet het laatste nieuws van onze verslaggever Jan Eikelboom. -Debat De Winter- Van Bommel over Midden-Oosten. De een (Leon de Winter, publicist) verdedigt de IsraŽlische militaire operaties in Libanon, de ander (Harry van Bommel, Tweede Kamerlid voor de SP)noemt ze in strijd met het internationaal recht. Vanavond gaan ze met elkaar in debat.

Blijft Holleeder in de cel?
Topcrimineel Willem Holleeder werd in januari opgepakt op verdenking van afpersing van enkele vastgoedmagnaten. Een van hen is John Wijsmuller die zijn villa Skyros aan de bende van Holleeder zou hebben moeten afstaan. Maar het probleem van justitie is dat Wijsmuller ontkent dat hij is afgeperst. Dat blijkt uit verhoren die in handen zijn van Nova. Morgen beslist de rechter of Holleeder blijft vastzitten.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 17 juli door de VARA en de NPS. Te gast waren Harry van Bommel en Leon de Winter.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee