Uitzending
NOVA - 16-6-2006

16-6-2006

NOVA

827 x bekeken | 0 reacties
6
NOVA is tijdens het WK dé uitvalsbasis voor ander nieuws
Ook vandaag! Dus voor alle mensen die echt alleen maar voetbal hebben gezien, verzorgt NOVA De wereld van vandaag in anderhalve minuut. Speciale gast vandaag: Roel Pieper, ICT-ondernemer.

Verdwijning Belgische kinderen
In Luik werd vandaag in een complex van oude grotten en gangen gezocht naar de twee verdwenen meisjes Stacy en Nathalie. Ze zijn inmiddels een week spoorloos. De vader van Nathalie gaat er nog altijd van uit dat zijn dochter leeft. NOVA sprak met hem.

Rommelig Nederland
De inrichting van onze omgeving moeten we niet meer aan gemeentes en goedwillende wethouders overlaten. Dat is het pleidooi van een groep bouwers. Want, zeggen ze, waarom zijn al die geluidsschermen langs de snelweg zo verschillend, en ook meestal zo lelijk? Hoe lang duurt het nog voordat het Hollandse landschap achter landschapontsierende bedrijfsterreinen is verdwenen? De bouwers roepen de Haagse politiek op in te grijpen, nu het nog kan.

Politieke Barometer
Hoe zou de zetelverdeling eruit zien als er vandaag Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden?

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 16 juni door de VARA en de NPS. Te gast was Roel Pieper. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!