Uitzending
NOVA - 16-7-2007

16-7-2007

NOVA

1168 x bekeken | 0 reacties
7
Drugsbende opgerold
Buitenlandse drugstoeristen zijn dol op Nederlandse coffeeshops. Zo ook in de Brabantse grensplaats Bergen op Zoom. Jaarlijks komen 20.000 drugstoeristen vanuit BelgiŽ en Frankrijk naar de grensplaats om grote hoeveelheden softdrugs te kopen. Jarenlang werden alleen de kleine drugsdealers aangepakt, maar nu gooien gemeente, politie en justitie het over een andere boeg: geld en mensen zijn een jaar lang vrijgemaakt om onderzoek te doen naar de achterliggende organisatie, die opmerkelijk professioneel te werk ging en grotendeels bestaat uit ťťn familie.

Terugblik op BNN Donorshow
De Grote Donorshow van BNN heeft geleid tot een flinke aanwas van nieuwe potentiŽle donoren. Het Donorregister ontving ruim 12.000 formulieren. Vrijwel alle inzenders geven toestemming voor donatie na hun overlijden. NOVA blikt met de hoofdrolspelers uit de Donorshow, de nierpatiŽnten Vincent, Esther-Claire en Charlotte, terug op de uitzending.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 16 juli door de VARA, de NPS en BNN. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee