Uitzending
NOVA - 15-2-2008

15-2-2008

NOVA

866 x bekeken | 0 reacties
6
Interview met Johan Heesters
Na ruim veertig jaar komt hij weer optreden in Nederland. Acteur en operettezanger Johan Heesters is inmiddels 104 jaar. Actievoerders gaan zaterdag naar zijn voorstelling in Amersfoort omdat Heesters in de oorlog in Duitsland optrad. NOVA spreekt exclusief met Heesters vlak voor zijn beladen optreden.

Joran van der Sloot vrij uit?
Joran van der Sloot wordt niet opnieuw gearresteerd in de zaak-Holloway. Dat heeft het Hof op Curaçao besloten. Volgens het hof biedt het programma van Peter R. de Vries niet voldoende nieuwe belangrijke aanwijzingen. Het OM en het Hof sluiten niet uit dat Joran een ernstige persoonlijkheidsstoornis heeft, wat hem minder geloofwaardig maakt. Het OM gaat wel door met onderzoek naar zijn rol bij de verdwijning van Natalee Holloway.

De koude oorlog van Poetin
Aanstaande zondag zal de voormalige Servische provincie Kosovo zijn onafhankelijkheid uitroepen. Tot grote woede van Servië en grote broer Rusland. President Poetin heeft het Westen gedreigd met tegenmaatregelen als het een onhankelijk Kosovo erkent. Waarom maakt Rusland zich zo druk om Kosovo en waarom voert Poetin een steeds agressievere politiek tegen het Westen? NOVA spreekt met Edward Lucas, correspondent van the Economist. Hij heeft een boek geschreven over het Rusland van Poetin en het Westen dat volgens Lucas ligt te slapen.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 15 februari door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!