Uitzending
NOVA - 13-3-2009

13-3-2009

NOVA

818 x bekeken | 0 reacties
6
Geen terroristisch materiaal gevonden
Tijdens huiszoekingen bij de zeven verdachten van de terreurdreiging in Amsterdam, zijn geen explosieven of terroristisch materiaal gevonden. Vijf van de zeven zijn vrijgelaten. Is er sprake van een blunder van Justitie? En wie pleegde het mysterieuze telefoontje vanuit Brussel?

FNV wil voorjaarsoverleg
De FNV vindt dat het kabinet te traag is en veel sneller met maatregelen moet komen voor economisch herstel. In een demonstratie vandaag spoorden FNV-leden het kabinet aan tot actie. In de studio is Agnes Jongerius.

Kunst kopen in crisistijd?
Op de 22ste Tefaf, de internationale kunst- en antiekbeurs in Maastricht, staat het St. Paulus Hospitaal van Van Gogh voor 25 miljoen euro te koop. De grote vraag is of in tijden van crisis er nog kopers zijn voor kunst en antiek.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 13 maart door de VARA en de NPS. Te gast was Agnes Jongerius. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee