Uitzending
NOVA - 11-3-2009

11-3-2009

NOVA

869 x bekeken | 0 reacties
6
Schietpartij op Duitse school
Op een middelbare school in het Duitse Winnenden, bij Stuttgart, zijn vanmorgen zeventien doden gevallen. Een zeventienjarige verdachte drong de school binnen en begon met een vuurwapen om zich heen te schieten.

Sociaal akkoord in de maak
De economie stimuleren, bezuinigen en wel of niet tornen aan cao-afspraken? Regeringspartijen PvdA, CDA en ChristenUnie onderhandelen al dagen over een crisisakkoord. Maar de patstelling tussen overheid en de sociale partners lijkt te zijn doorbroken. In de studio spreekt Elco Brinkman, voorman van Bouwend Nederland en oud-minister, over de crisismaatregelen die hij nodig vindt.

Veiligheid rond Afghanistan-top
Hoe organiseer je in drie weken een veilige Afghanistan-top? Nu Nederland definitief gastland is van de top op 31 maart worden van alle kanten al veiligheidsmaatregelen genomen. Een gesprek met Joop van Riessen, oud-commissaris bij de Amsterdamse politie, die in 1997 betrokken was bij de veiligheid rond de Eurotop.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 11 maart door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Elco Brinkman en Joop van Riessen. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie