Uitzending
NOVA - 11-5-2010

11-5-2010

NOVA

1170 x bekeken | 0 reacties
8
PVV versus democratie
PVV-Kamerlid Hero Brinkman zegt dat zijn pleidooi voor meer democratie binnen de PVV geen machtsstrijd is, Geert Wilders is en blijft de leider. Wilders heeft geen problemen met democratisering, maar wil er pas na de verkiezingen over in discussie. NOVA inventariseert alvast de mening van de PVV-achterban.

Tanja Nijmeijer lééft
Filmmaker Leo de Boer ging het afgelopen jaar op zoek naar de Nederlandse FARC-strijdster Tanja Nijmeijer. Hij reisde samen met de moeder en zus van Tanja naar Colombia. In zijn documentaire Dichter bij Tanja doet de moeder voor het eerst haar verhaal en vertelt ze over het verdriet en de onzekerheid die haar leven beheersen.

Wellink over De Wit en de Euro
Sombere tijden voor Nout Wellink. Gisteren kreeg de directeur van De Nederlandsche Bank zware kritiek van de commissie De Wit op zijn optreden als toezichthouder. En ook hangt er nog steeds een donkere wolk boven de toekomst van de euro. Een gesprek met Nout Wellink.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 11 mei door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Nout Wellink en Leo de Boer. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!