Uitzending
NOVA - 17-5-2010

17-5-2010

NOVA

826 x bekeken | 0 reacties
8
Crisis in Thailand
Duizenden anti-regeringsbetogers (de roodhemden, aanhangers van de afgezette premier Thaksim) trekken zich niets aan van het ultimatum van de regering om het centrum van de stad te ontruimen. Bij geweld tussen het leger en de roodhemden zijn de afgelopen dagen meer dan dertig doden gevallen. VRT-collega Tom van de Weghe doet verslag vanuit Bangkok.

De euro bibbert
Ondanks een vangnet van meer dan 700 miljard euro blijft de euro een bibberende munt. De financiŽle euro-markten hebben er geen vertrouwen in dat de bezuinigingsplannen van Portugal, Spanje en Griekenland soelaas zullen bieden. Daarom zijn in Brussel de ministers van FinanciŽn van de eurolanden in speciale vergadering bijeen. Een gesprek met demissionair minister van FinanciŽn Jan Kees de Jager.

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op maandag 17 mei door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Jan Kees de Jager. De presentatie was in handen van Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee