Uitzending
NOVA - 1-11-2007

1-11-2007

NOVA

1017 x bekeken | 0 reacties
7
Oranjes versus pedo-site
Prins Willem-Alexander, prinses Máxima, prins Maurits en prinses Marilène hebben het kort geding tegen pedofielenvereniging Martijn gewonnen. Er mogen geen foto's van kinderen van de koninklijke familie meer op de site verschijnen. Vorige week stonden afbeeldingen van de kinderen op de internetsite van de pedoclub. NOVA doet verslag.

Pierre Janssen overleden
'Een bruggenbouwer tussen moderne kunst en de man in de straat.' Zaterdag is op 81-leeftijd Pierre Janssen overleden. Hij maakte kunst toegankelijker voor de grote massa. Hij vertelde met grote wapperende handen dat kunst niet iets was om moeilijk over te doen, maar om van te genieten. Schrijfster Connie Palmen en Gijs van Tuyl, directeur van het Stedelijk Museum Amsterdam, blikken terug.

Zimbabwanen op de vlucht
Voor miljoenen Zimbabwanen zonder voedsel is vluchten naar Zuid-Afrika de enige uitweg. Rijke Zimbabwanen steken met gemak de grens over en zijn welkom, de armen daarentegen niet. Zij proberen hekken door te knippen om uit handen te blijven van de Zuid-Afrikaanse politie die hen onmiddellijk zal terugsturen.

Den Haag Vandaag
Tweederde van de lokale voorzitters van de ChristenUnie vindt dat iemand met een homoseksuele relatie niet actief kan zijn voor de partij als bestuurder of als volksvertegenwoordiger. Vanuit Den Haag reacties en het laatste nieuws.

Presentatie: Twan Huys en Pim van Galen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op donderdag 1 november door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Connie Palmen en Gijs van Tuyl. De presentatie was in handen van Twan Huys en Pim van Galen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee