Uitzending
NOVA - 30-10-2007

30-10-2007

NOVA

919 x bekeken | 0 reacties
7
Dikke kinderen
Het lijkt maar niet tot ouders door te dringen dat veel kinderen veel te dik zijn. Artsen maken zich grote zorgen. Volgens onderzoekers en deskundigen bagatelliseren ouders het probleem door niet in te zien dat het eigenlijk al te laat is zodra kinderen vier of vijf jaar oud zijn. De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde noemt de situatie alarmerend. Overgewicht bij kinderen dreigt Amerikaanse proporties aan te nemen.

Al-Mansouri
Volgens minister Verhagen van Buitenlandse Zaken is er geen vonnis uitgesproken over de mensenrechtenactivist Abdullah al-Mansouri. Dat zou de ambassadeur van Iran en de autoriteiten in Teheran hebben laten weten. Volgens de zoon van al-Mansouri is zijn vader ter dood veroordeeld. De Tweede Kamer wil dat er alles op alles wordt gezet om al-Mansouri vrij te krijgen. Vanuit het gebied reageert NRC-correspondent Thomas Erdbrink.

Presentatie: Twan Huys en Ferry Mingelen.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 30 oktober door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Ferry Mingelen en Twan Huys.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!