Uitzending
Nieuwsuur - 15-5-2019

15-5-2019

Nieuwsuur

820 x bekeken | 0 reacties
6
De strategie van Mark Rutte. Volgens VVD-leider Mark Rutte neemt Thierry Baudet van Forum voor Democratie met zijn nexit-standpunt een "onverantwoord risico met onze veiligheid, onze stabiliteit en onze welvaart". In een toespraak over Europa zei de premier gisteravond dat Nederland de Europese samenwerking juist hard nodig heeft "met al die onrust in de wereld". Baudet is in zijn ogen een "zolderkamergeleerde die daar zit te frŲbelen hoe de ideale wereld in elkaar zit". Rutte vindt dat Baudet zijn nexit-standpunt baseert op "rare verzinselen, op basis van wonderlijke theorieŽn". Vanavond is Mark Rutte te gast. * De aanpak van extremisme op sociale media. De manier waarop schutter Brenton Tarrant sociale media gebruikte bij de aanslagen in Christchurch schokte de wereld. Hij startte een livestream op Facebook en de beelden werden vervolgens razendsnel verspreid over het internet. De techplatforms hadden moeite met de stortvloed aan uploads.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Mark Rutte te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op woensdag 15 mei door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    De strategie van Mark Rutte. Volgens VVD-leider Mark Rutte neemt Thierry Baudet van Forum voor Democratie met zijn nexit-standpunt een onverantwoord risico met onze veiligheid, onze stabiliteit en onze welvaart . In…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten