Uitzending
Nieuwsuur - 19-5-2019

19-5-2019

Nieuwsuur

660 x bekeken | 0 reacties
6
Nederland als organisator van Eurovisie Songfestival. Duncan Laurence won gister het Eurovisie Songfestival. Het is voor het eerst in 44 jaar dan een Nederlandse kandidaat de wedstrijd wint. Dit betekent dat Nederland de organisatie voor de volgende editie op zich moet nemen, en dat is een hele klus. * Machtsstrijd binnen Forum voor Democratie. Terwijl Thierry Baudet deze week een duel aanvaardt met premier Rutte, speelt er achter de schermen bij Forum voor Democratie een andere strijd. Een strijd om de macht binnen de partij. Na het vertrek van medeoprichter van Forum voor Democratie Henk Otten, keert een opmerkelijk figuur terug: Robert de Haze Winkelman. Een partijprominent die vorig jaar nog de partij werd uitgezet.

De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op zondag 19 mei door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland als organisator van Eurovisie Songfestival. Duncan Laurence won gister het Eurovisie Songfestival. Het is voor het eerst in 44 jaar dan een Nederlandse kandidaat de wedstrijd wint. Dit betekent dat Nederland…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten