Uitzending
Nieuwsuur - 20-5-2019

20-5-2019

Nieuwsuur

779 x bekeken | 0 reacties
6
Wie wordt de baas in Europa? Ze zijn de belangrijkste kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie: EuroparlementariŽr Manfred Weber en Frans Timmermans, nu nog vice-voorzitter van de Europese Commissie. Ze debatteren onder leiding van Jeroen Wollaars. * 'Facebook gaat de fout in met politieke advertenties'. Het was de afgelopen week een belofte aan de Tweede Kamer van Facebook-beleidsbaas Edo Haveman tijdens een 'rondetafelgesprek': 'We hebben radicale transparantie-maatregelen genomen voor politieke advertenties.' Bits of Freedom, die opkomt voor digitale burgerrechten, nam naar aanleiding van deze beloften de proef op de som. * Grensoverschrijdende criminaliteit loopt de spuigaten uit. Nederland is een belangrijke spil in de drugshandel en andere criminaliteit. Aan de Duits-Nederlandse grens heeft de samenwerkende Duitse en Nederlandse grenspolitie er de handen vol aan. Duitse politievakbonden trekken aan de bel.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Frans Timmermans te gast. De presentatie was in handen van MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op maandag 20 mei door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Nieuwsuur - Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    Het NOS-slotdebat 2017 terugkijken

    15-3-2017

    Nederland kiest vandaag, woensdag 15 maart, een nieuwe Tweede Kamer. De lijsttrekkers van de grootste partijen gingen gisteravond voor de laatste keer met elkaar in debat. Onder leiding van Rob Trip discussieerden de…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten