Uitzending
Netwerk - 8-1-2010

8-1-2010

Netwerk

976 x bekeken | 0 reacties
5
Hoe wapen je je het beste tegen de vrieskou?
Koud, hè? En dat blijft, als wij de weersvoorspellingen mogen geloven, voorlopig nog zo. Bij temperaturen tussen de 0 en - 8 graden beleeft Nederland de meest grimmige winter sinds jaren. Onder anderen Hein Daanen, hoogleraar Thermofysiologie, geeft tips hoe u zich het beste kunt wapenen tegen de kou.

Kouderecords en de opwarming van de aarde: hoe gaat dit samen?
Klimaatexperts en milieuorganisaties waarschuwen ons voor de opwarming van de aarde. Maar hoe vallen deze opwarming en de kouderecords van dit en afgelopen jaar met elkaar te rijmen? We vroegen het aan weerman Gerrit Hiemstra, VVD-Kamerlid Helma Neppérus en klimaatexpert Salomon Kroonenberg.

Ex-leden Noorse Broeders doen boekje open
De Noorse Broeders: een streng christelijke groep verdient jaarlijks miljoenen met uitzendwerk voor grote bedrijven, zonder hier belasting over te betalen. Na de eerste reportage in Netwerk uit september 2009, is er nu meer bekend over hen. Vanavond doen ex-leden voor het eerst hun boekje open over de manier van werken van de christelijke organisatie.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op vrijdag 8 januari door de EO en de NCRV. Hierin werd geacteerd door Gerrit Hiemstra, Helma Neppérus en Salomon Kroonenberg. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee