Uitzending
Netwerk - 11-1-2010

11-1-2010

Netwerk

664 x bekeken | 0 reacties
8
Als dakloze overleven in de kou
De gemeente Amsterdam dwong het afgelopen weekeinde elke dakloze naar binnen. Volgens de gemeente zou het zo koud worden dat de daklozen tegen zichzelf in bescherming genomen moesten worden. Van harte gaat dat niet. Netwerk liep mee met het mobiele team van HVO-Querido, die beoordelen of de daklozen wel in staat zijn zelf een goede beslissing te nemen.


De Ronde van Loosdrecht

eerste schaatsmarathon in 2010 op natuurijs
De eerste marathonklassieker op natuurijs van 2010 wordt vandaag gereden in Loosdrecht. Het watersportdorpje ontvangt vandaag de allerbeste marathonschaatsers van het land. IJsmeester Martin Heineke organiseert na een pauze van twaalf jaar opnieuw de marathon. Netwerk ging met Heineke op pad om hem te volgen in zijn voorbereidingen.

Leraar pleegt drie moorden in Belgische Halen
De Belgische leraar Ronald Janssen uit Halen heeft bekend dat hij drie mensen heeft vermoord. Vorige week bekende hij al de moord op zijn buurmeisje Shana Appeltans en haar vriend Kevin Paulus. Maar nu heeft de verdachte ook zijn derde moord toegegeven. Hij zou in 2007 de achttienjarige studente Annick van Uytsel om het leven heeft gebracht.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 11 januari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee