Uitzending
Netwerk - 12-1-2010

12-1-2010

Netwerk

810 x bekeken | 0 reacties
8
Rechter plaatst kinderen Goldschmeding onder toezicht
De rechter heeft de drie kinderen van de Amersfoortse predikant Goldschmeding een jaar lang onder toezicht van Bureau Jeugdzorg geplaatst. Dat is de uitkomst van een rechtszaak die de Raad voor de Kinderbescherming op 13 november heeft aangespannen.

Commissie Davids: geen mandaat voor inval Irak
Er was onvoldoende mandaat voor de Amerikaans-Britse inval in Irak, de Kamer is onvolledig ge´nformeerd over het verzoek van de VS voor militaire steun, en er is geen bewijs dat Nederland een militaire bijdrage leverde in de Irak-oorlog, dit zijn de belangrijkste conclusies van de Commissie Davids.

Miep sprak nooit over de onderduikers
Dankzij haar hebben miljoenen mensen het dagboek van Anne Frank kunnen lezen: Miep Gies, gisteravond is ze op honderdjarige leeftijd overleden. Een interview met Jacqueline van Maarsen, schoolvriendinnetje van Anne Frank en buurmeisje van Miep Gies.

Presentatie: Margje Fikse.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 12 januari door de EO en de NCRV. Te gast was Jacqueline van Maarsen. De presentatie was in handen van Margje Fikse.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee