Uitzending
MAX Vakantieman - Problemen bij autohuur

Problemen bij autohuur

MAX Vakantieman

4-7-2022

| 1208 x bekeken | 0 reacties
6
Vakantiegangers die een auto willen huren, lopen daarbij steeds vaker tegen verrassingen aan. We bespreken het met Martijn Witvliet van het Europees Consumenten Centrum. Ook te gast is Hans Knottnerus hij is directeur van Sunny Cars. * Regelmatig hoor je huiveringwekkende verhalen over ongelukken in het buitenland. Welke problemen komen vaak voorbij en hoe kan je ellende voorkomen? * Klachten over vliegtickets. MAX Ombudsman Jeanine Janssen bespreekt waar het mis gaat en waar de oplossing ligt. * De boodschappen worden duurder, de brandstofprijzen stijgen. Verslaggever Nhung onderzoekt of het van invloed is op de vakantie van de Nederlanders.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Problemen bij autohuur werd uitgezonden op maandag 4 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten