Uitzending
MAX Vakantieman - Rolstoel kwijt in de bagage-chaos op de vliegvelden

Rolstoel kwijt in de bagage-chaos op de vliegvelden

MAX Vakantieman

11-7-2022

| 893 x bekeken | 0 reacties
6
Al weken is het een chaos met bagage op vliegvelden over de hele wereld. Hoe vervelend het ook is om een koffer kwijt te raken; het wordt pas echt pijnlijk als het om een rolstoel gaat. * Campers zijn enorm populair. Maar de groeiende markt trekt ook criminelen aan. Zo wordt bij veel campers de kilometerstand teruggedraaid. * In april 2021 ging D-Reizen failliet. Nog altijd zijn er gedupeerden. Wat is eigenlijk de stand van zaken rondom dit faillissement? * De temperaturen stijgen in Nederland weer tot grote hoogte. Onze verslaggeefster Nhung gaat daarom het gesprek aan over de hitte. * Onze Mystery Guest is in Benidorm aan de Costa Blanca.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Rolstoel kwijt in de bagage-chaos op de vliegvelden werd uitgezonden op maandag 11 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten