Uitzending
MAX Vakantieman - Zorgverzekeraar geeft niet thuis bij zieke dochter

Zorgverzekeraar geeft niet thuis bij zieke dochter

MAX Vakantieman

1-8-2022

| 721 x bekeken | 0 reacties
6
Vader Jordi neemt contact op met de reis- en zorgverzekeraar als zijn dochter onderweg ziek wordt, maar voelt zich niet gehoord. Petra van Holst van Zorgverzekeraars Nederland reageert. * Honderden vakantiegangers gedupeerd door Green Airlines. We spreken jurist Tom Heijmering van het Europees Consumenten Centrum. * Wanneer moet je oppassen voor blauwalg en wat zijn de risico's? Wateronderzoeker Miquel Lurling vertelt erover. * Kijkersvraag over brandstoftoeslag. Frank Radstake van de ANVR vertelt hoe het zit. * Nhung Dam over de Hollandse kampeercultuur. * Rondleiding door Amsterdam van Rob van Hulst. * De Mystery Guest is in Oostenrijk.

In deze uitzending van MAX Vakantieman was Rob van Hulst te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Zorgverzekeraar geeft niet thuis bij zieke dochter werd uitgezonden op maandag 1 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten